COBERTURA XOCOLATA

 

 

 

 

 

 

INGREDIENTS
150 gr de xocolata fondant
50 gr d’aigua
50 gr de mantega

PREPARACIÓ:

Posar en el got la xocolata a trossos i: 20 segons/Velocitat 5-7. Obrir i baixar les restes de xocolata
Afegir l’aigua i: 4 minuts/Temperatura 37/Velocitat 2
Afegir mantega i: 4 minuts/Temperatura 37/Velocitat 2
Comprovar que la barreja queda homogènia i ja es pot fer servir

Deixa un comentari

Filed under Thermomix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s