INGREDIENTS
50 gr d’oli d’oliva
3 grans d’all
150 gr de ceba
150 gr de pebrot verd
150 gr de pebrot vermell
50 gr de vi blanc
1 kg de cuixetes de pollastre o 800gr de pollastre sense os i tallat a trossos
50 gr d’aigua
200 gr tomàquet fregit
1 pastilla de brou de carn
1 polsim de pebre
1 polsim de nou moscada
250 gr de xampinyons laminats (opcional)
PREPARACIÓ
Posar en el got l’oli i els alls i: 6 segons/Velocitat 5. Obrir i baixar les restes de l’all de la tapa i parets del got
Programar 3minuts/Varoma/Velocitat 1
Afegir ceba, pebrot vermell i verd, vi blanc i: 4 segons/Velocitat 5. Obrir i baixar les restes de les verdures
Programar 10 minutis/Varoma/Velocitat 1
Afegir cuixetes, aigua, tomàquet, pastilla de brou, pebre i nou moscada i: 20 minuts/Varoma/Gir esquerra/Velocitat cullera
Afegir el xampinyons i: 10 minuts/Varoma/Gir esquerra/Velocitat cullera