INGREDIENTS
- 400 gr de pasta (macarrons o similar)
- 150 gr de xoriço (opcional)
- 1 ceba mitjana o petita
- 2 dents d’all
- 1 carbassó
- 1 albergínia
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- (pots variar les verdures segons el teu gust i temporada)
- 40 gr d’oli
- 1 pot tomàquet fregit
- 250 gr d’aigua
PREPARACIÓ
Posar ceba i all i: 5 segons /Velocitat 5. Reservar per desprès
Afegir les verdures i: 4 segons /Velocitat 5. Reservar per desprès
Afegir l’oli i: 5′ /Varoma /Velocitat 1. Incorporar la seva, l’all i el xoriço i minuts/Varoma/Velocitat 1
Afegir les verdures, el tomàquet, l’aigua i sal al gust i: 30′ /Varoma /Velocitat cullera /Gir esquerra
Quan comenci a bullir baixar temperatura a 100º
Acabat el temps afegir la pasta escollida i: 10 minuts (depèn del tipus de pasta)/100º/Velocitat cullera/Gir esquerra