SOPA D’ALL i CASTELLANA

INGREDIENTS (6 persones)                        Temps total: 35 minuts
100 gr d’oli d’oliva
6-8 dent d’all tallats en lamines
8 rondanxes fines de pa dur (100 gr aprox)
1 culleradeta de pimentó (el que mes t’agradi: de la vera,  picant, dolç…)
1500 gr d’ aigua
2 pastilles de brou (preferiblement casolà)
4 ous
100gr pernill ibèric o xoriço (opcional)

PREPARACIÓ:
Posar l’oli*:  5 minuts/Varoma/Velocitat 1
Afegir els alls  i: 4 minuts/Varoma/Gir esquerra / Velocitat cullera. Uns segons abans d’esgotar-se els 4 minuts afegir pimentó pel forat de la tapa.
Afegir 2 trossos de pa  i:  2 minuts/Varoma/Gir esquerra / Velocitat cullera. Uns segons abans d’esgotar-se els 4 minuts afegir pimentó pel forat de la tapa.
Afegir aigua i pastilles brou i : 20 minuts/100º/Velocitat 1
Quan acabi el temps  afegir ous i resta de pa. Deixar reposar uns minuts dintre del got sense baixar-lo de la màquina. Servir molt calent
–   Fins aquí tenim la sopa d’all, si vols una sopa castellana:
Només cal afegir pernill o xoriço (si fas servir xoriço posar només 1/2 culleradeta de pimentó) juntament amb l’oli*

Deixa un comentari

Filed under Thermomix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s