INGREDIENTS (6 persones) Temps total: 35 minuts
100 gr d’oli d’oliva
6-8 dent d’all tallats en lamines
100 gr d’oli d’oliva
6-8 dent d’all tallats en lamines
8 rondanxes fines de pa dur (100 gr aprox)
1 culleradeta de pimentó (el que mes t’agradi: de la vera, picant, dolç…)
1 culleradeta de pimentó (el que mes t’agradi: de la vera, picant, dolç…)
1500 gr d’ aigua
2 pastilles de brou (preferiblement casolà)
4 ous
100gr pernill ibèric o xoriço (opcional)
PREPARACIÓ:
Posar l’oli*: 5 minuts/Varoma/Velocitat 1
Afegir els alls i: 4 minuts/Varoma/Gir esquerra / Velocitat cullera. Uns segons abans d’esgotar-se els 4 minuts afegir pimentó pel forat de la tapa.
Afegir els alls i: 4 minuts/Varoma/Gir esquerra / Velocitat cullera. Uns segons abans d’esgotar-se els 4 minuts afegir pimentó pel forat de la tapa.
Afegir 2 trossos de pa i: 2 minuts/Varoma/Gir esquerra / Velocitat cullera. Uns segons abans d’esgotar-se els 4 minuts afegir pimentó pel forat de la tapa.
Afegir aigua i pastilles brou i : 20 minuts/100º/Velocitat 1
Quan acabi el temps afegir ous i resta de pa. Deixar reposar uns minuts dintre del got sense baixar-lo de la màquina. Servir molt calent
– Fins aquí tenim la sopa d’all, si vols una sopa castellana:
Només cal afegir pernill o xoriço (si fas servir xoriço posar només 1/2 culleradeta de pimentó) juntament amb l’oli*