COCA BRIOX DE SANT JOAN

INGREDIENTS
100 gr de sucre
La pell d’una taronja i una llimona
2 ous
65 gr d’oli
120 gr de llet
30 gr de llevat de forn
480 gr de farina de força i un polsim de sal

1 ou per pinzellar

Sucre torronada (sucre amb unes gotes d’Aigua) i fruites confitades per decorar

PREPARACIÓ
Ratllar el sucre,  30″/Velocitat 5 – 10. Afegir pells i, 30″/Velocitat 5 – 10. Baixar els ingredients de les parets del got.

Afegir el ous, l’oli, la llet, el llevat i l’anís i, 4″ / Velocitat 3.  Programar 2′ / 37º / Velocitat 2

Afegir la farina i, 4″ / Velocitat 6.  Programar 2′ / Velocitat espiga

Deixar reposar al got fins que la massa dobli el seu volum

Programar 2′ / Velocitat espiga

Separar la massa en 2, per fer 2 coques petites/mitjanes, estirar una de les parts sobre un paper vegetal, pintar amb ou i afegir les fruites, sucre o qualsevol ingredient que us agradi i deixar reposar 50′

Fornejar a 180º uns 15′ aprox. Posar dins del forn un got d’aigua per evitar que s’assequi

NOTA: La massa queda una mica enganxada al got, retirar-la amb l’ajuda d’una espàtula silicona i oli.

Deixa un comentari

Filed under Postres Thermomix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s