PA DE PESSIC AMB XOCOLATA I AVELLANES o NOUS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INGREDIENTS:

– 150 gr. de xocolata fondant

– 160 gr. de mantega pomada (a temperatura ambient)

– 250 gr. de sucre

– 4 ous

– 160 gr. de farina de reposteria

– 1 sobre de llevat

– 100 gr. de nous o avellanes

PREPARACIÓ:

Precalentar el forn a 180º.

Posar en el got les nous i: 8″/ Velocitat 4. Reservar

Sense netejar el got. Afegir xocolata i: 15″ / velocitat 5-7-10

Afegir la mantega i: 30″ /Velocitat 3

Agregar el sucre i els ous i: 3′ / Velocitat 3

Incorporar la farina i el llevat i:  10″ / Velocitat 3

Afegir les avellanes o nous  reservades i remenar amb l’espàtula

Bolcar la barreja en un motlle i fornejar durant 45/50′ a 180º

Deixa un comentari

Filed under Postres Thermomix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s