BEIXAMEL / Salsa blanca

20131208-161214.jpg

INGREDIENTS:
60 gr. de mantega
Un rajolí d’oli. 1 cullerada aprox.
1000 gr. de llet
60 gr. de farina
Un xic de pebre blanc
Un xic de nou moscada ratllada
Sal

PREPARACIO:
Posar en got l’oli i la mantega i: 1 minut/ 100º/Velocitat 1.
Obrir la tapa i afegir la farina al voltant de les fulles i: 2 minuts/ 100º/
Velocitat 2.
Incorporar la resta d’ingredients i barrejar: 5 segons/Velocitat 7, i:
6 minuts/ 100º/ Velocitat 4

Deixa un comentari

Filed under Thermomix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s