FARCIT PER EMPANADA “Gallega” amb xoriço


INGREDIENTS:
50 gr. d’oli
2 pebrots vermells no molt grans
2 pebrots verds, preferiblement curts i no molt grans
3 o 4 cebes tendres petites
200 gr. tomàquet natural triturat
1 culleradeta sal
1 culleradeta sucre

2 xoriços gallecs (molt important)
1 ou per pintar la massa
PREPARACIÓ :
Posar en el got tots els ingredients a excepció dels xoriços i: 4 segons/ Velocitat 5. Si cal, baixar les verdures de les parets del got
Programar 18’/ Varoma/ Velocitat 1 o 1/2
Afegir els xoriços a rodanxes i 5’/ Varoma/ Velocitat 1 o 1 i 1/2. Aquest temps es per a xoriço sense curar, si està curat només 2′
Deixar reposar i si està molt liquida, escórrer amb un colador gran, l’excés de líquid

Deixa un comentari

Filed under Thermomix, Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s