TRINXAT DE LA CERDANYA

trinxat

INGREDIENTS:

  • 750 grs de col
  • 70 gr d’oli d’ oliva  verge
  • 2-3 dents d’all
  • 150 de cansada tallada a daus
  • 100 gr d’aigua
  • Sal
  • 500 grs de patates tallades a troços petits
  • 1 botifarra negra  (opcional)

PREPARACIO:

Fer 4 troços de la col i picar les 4 parts per separat , 8 seg/ vel 4,  reservant en un bol.

Posar l’oli al got i,  3′ /varoma / vel 1.

Incorporar els alls i  3 seg/ vel 5. Baixar restes de les parets del got amb l espatula (o be afegir els alls ja picats

Afegir la cansalada i, 5′ / varoma/ vel 1.

Incorporar la col, l’aigua i la sal, depenen de si la cansalada es salada i, 5′ / varoma/ vel 1.

Afegir les patates i, 20’/ varoma/ vel 1.

(Es pot servir amb una mica de botifarra negra i cansalada fregida, per sobre)

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s