SUCRE INVERTIT

azúcar-invertido-1

 

INGREDIENTS:

(Per a 500 gr. aproximadamente)

– 150 gr d agita embotellada

– 350 gr de sucre blanca

– Gasificants (Tigre, Mercadona, qualsevol marca)

PREPARACIÓ:

Posar l agua a temperatura ambient i, 3’/ 50 °/ Vel.5 (es molt important la temperatura)

Afegir el sucre i, 6’/ 80 °/ Vol.4 (es molt important la temperatura)

Abocar el sobre blanc (acidulant) i, 10”/ Vel. 4

Deixar que la temperatura baixi fins a 60 ° (5-10′)

Aferir el sobre blau (bicarbonat) i, 1’/ Vel. 4

(Nota: aquest sucre aguanta de 10 a 12 mesos a temperatura ambient)

 

 

 

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s