SEPIA AMB PATATES

INGREDIENTS:

1 Sèpia

1 Ceba petita

Tomàquet cru (o fregit)

Patates

Llorer

Pimentó

Pèsols (1 llauna petita) (o carxofes, o xampinyons)

Per picada (opcional: 1 grapat d’ametlles, 1 all i sal)

PREPARACIÓ:

Ratllar o tallar molt petita la ceba i sofregir, quan està quasi feta,

afegir sépia, remenar una mica i,

afegir tomàquet cru, quan no tingui brou,

posar les patates, els pèsols, llorer i pimentó (i si es tomàquet fregit afegir-ho ara). Cobrir d aigua i quan patates quasi fetes afegir picada

Deixa un comentari

Filed under Tradicional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s