ALMÍBAR

INGREDIENTS:

250 gr. d’aigua a temperatura ambient

250 gr. de sucre blanc

PREPARACIÓ:

1. Posar l’aigua i el sucre, i:  15 minuts, 100º, Vel. 1. Amb el cubilet sobre la tapa per a que no s’evapori.

2. Deixar temperar i guardar en un pot de cristall.

Nota: podem aromatitzar-lo, utilitzant canyella, vainilla, pel de cítrics,…

Conservació:

Si les proporcions son a parts iguals d’aigua i sucre,2 setmanes aprox.

Si ho fem amb dos parts de sucre per una d’aigua, 1 un mes aproximadament..

Deixa un comentari

Filed under Thermomix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s