GELAT DE IOGURT BLANC

INGREDIENTS:

  •  375 gr de iogurt
  •  140 gr de sucre
  •  200 gr  de nata

PREPARACIÓ:

Pulveritzar  el sucre: màxima velocitat  uns segons.

(el got ha d’estar completament sec)

Afegir el iogurt, i: 5-10’’/  Vel. 5

(El sucre ha d’estar totalment dissolt, si cal, repetir operació )

Incorporar la nata, i: uns segons/ Vel. 5 

Abocar a la teva gelatera / O abocar en un recipient i al congelador

Deixa un comentari

Filed under Thermomix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s