BACALLA AMB PATATES

INGREDIENTS:

Bacallà dessalat

Farina

Ceba

Tomàquet

Patates

Pimentó

Llorer

Pebre en gra

Picada d’all i ametlles (opcional)


PREPARACIÓ:

Enfarinar el bacallà.

En una paella fonda, posar oli, fregir el bacallà i reservar.A

l mateix oli, fregir la ceba una mica i a continuació el tomàquet.

Quan estan cuits afegir patates en rodanxes (no fines) i sofregir una mica.

Afegir el pimentó, llorer, sal i pebre, cubrir d aigua i quan s’evapori una mica, afegir el bacallà i la picada i deixar 5 minuts a foc lent.

Deixa un comentari

Filed under Tradicional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s