
INGREDIENTS:
225 gr d’ametlles crues o farina d’ametlles
225 gr de sucre blanc
4 Ous
Ratlladura d’una llimona (només la part groga)
Mantega per untar el motlle + Motlle (si es de 28cm quedarà més fina) + Creu de Santiago
PREPARACIÓ:
Escalfar forn a 180ºC a dalt i a baix
Amb el got molt sec, afegir el sucre i, 30″ Vel. progresiva 5-10 per fer-lo glas. Retira una mica més de mig cubilet que farem servir per decorar, deixar la resta al got.
Afegir ratlladura de llimona i, 10″ Vel. 10.
Incorporar els ous i, 10″ Vel. 4
Afegir les ametlles, sin son senceres 10″ Vel. 8, si tens farina d’ametlles nomès cal remenar, 5″ Vel.3
Aboca la barreja en un motlle previamente engreixat amb mantega i forneja 25-30 minuts a 180ºC.
Desmotllar, posar a sobre la creu de Santiago i escampar el sucre glacé