TARTA SANTIAGO

INGREDIENTS:

225 gr d’ametlles crues o farina d’ametlles

225 gr de sucre blanc

4 Ous

Ratlladura d’una llimona (només la part groga)

Mantega per untar el motlle + Motlle (si es de 28cm quedarà més fina) + Creu de Santiago

PREPARACIÓ: 

Escalfar forn a 180ºC a dalt i a baix

Amb el got molt sec, afegir el sucre i,  30″ Vel. progresiva 5-10 per fer-lo glas. Retira una mica més de mig cubilet que farem servir per decorar, deixar la resta al got.

Afegir ratlladura de llimona i,  10″ Vel. 10.

Incorporar els ous i, 10″ Vel. 4

Afegir les ametlles, sin son senceres  10″ Vel. 8, si tens farina d’ametlles nomès cal remenar, 5″ Vel.3

Aboca la barreja en un motlle previamente engreixat amb mantega i forneja 25-30 minuts a 180ºC.

Desmotllar, posar a sobre la creu de Santiago i escampar el sucre glacé

Deixa un comentari

Filed under Postres Thermomix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s