FIDEUS AMB COSTELLA I GAMBES

INGREDIENTS:

4 Gambes

500 gr costella de porc en troços petits

1 fulla de llorer

125 gr fideus nº 5

Pebrot verd i vermell

Tomaquet

Ceba i all

Fregir la costella, posar a olla presió cobertes un parell de dits amb aigua + el llorer i bullir 20′

Al mateix oli fregir les gambes i reservar

A la mateixa paella fer sofregit amb ceba, all, pebrots a troços i tomaquet

Obrir l olla, incorporar el sofregit i quan bulli, afegir els fideus. Al ultim minut posar les gambes

Deixa un comentari

Filed under Tradicional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s