BROU D’AU I PERNIL o BROU BÀSIC

INGREDIENTS:

60 gr de pastanaga a trossos

80 gr de nap a trossos

1 branca d’api (40 gr) a trossos

70 gr de porro (només la part blanca)

100 gr grans de blat de moro dolç fresc (1 llauna petita)

1500 gr d‘aigua

1 polsim de sal

250 gr de pollastre o de gallina

200 gr de pernill serrà en taco

PREPARACIÓ:

Posar al got la pastanaga, el nap, l’api, el porro, el blat de moro,  l’aigua i la sal. Introduir el cistell i posar a dintre el pollastre i el pernil, i: 60’/ 100°/ Vel 1.

Treure el cistell amb la cullera de la Thermo. Colar el brou, si tens, amb un colador cònic.

Deixa un comentari

Filed under Thermomix, Tradicional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s