SALSA PIQUILLOS

INGREDIENTS:

100 gr de pebrot vermell tallat a trossos
50 gr de porro tallat a rodanxes i la 1a capa en 8 tires
30 gr d’oli d’oliva verge extra
1 pebrot del piquillo
120 g de nata líquida
¼ culleradeta de sal
1 pessic de pebre blanc

PREPARACIÓ:

Posar al got el pebrot vermell, el porro i l’oli, i: 3”/ Vel 5, a continuació 6’/ 120°C/ Vel 1.
Amb l’espàtula, abaixar les verdures cap al fons del got. Afegir el pebrot de piquillo, la nata, la sal i el pebre, i: 5’/ 120°C/ Vel 1. Esperar uns minuts que perdi calor i triturar 30”/ Vel 10.

Deixa un comentari

Filed under Thermomix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s