
INGREDIENTS:
375g. de nous pelades i ratllades
375g. de carbassat ratllat
375g. d ametlles pelades i ratllades
375g. de sucre
fruites glacejades
pinyons
4 ous
ratlladura de llimona
hòstia (oblea)
PREPARACIÓ:
Barrejar les ametlles i les nous amb l ou i la ratlladura de llimona
Separar la massa en dues mitats i estendre una d elles a la safata, a la que prèviament haurem posat un paper de forn i una hòstia de pastisseria de la mida de la massa
Para evitar que la massa s enganxi a les mans, mullar-se-les amb una mica d’aigua de tant en tant
Una vega estesa la massa, distribuir el carbassat a sobre de forma uniforme
Estirar l altra part de la massa, a sobre d’ un plàstic o utensili i quan tingui ídem mida que la base, col·locar-la a sobre i unir els bordes
Adornar amb fruites glacejades i pinyons (opcional) i al forn a 190 graus aprox. fins que estigui daurara