TARTA DE FRUITS SECS

INGREDIENTS:

375g. de nous pelades i ratllades

375g. de carbassat ratllat

375g. d ametlles  pelades i ratllades

375g. de sucre

fruites glacejades

pinyons

4 ous

ratlladura de llimona

hòstia (oblea)

PREPARACIÓ:

Barrejar les ametlles i les nous amb l ou i la ratlladura de llimona

Separar la massa en dues mitats i estendre una d elles a la safata,  a la que prèviament haurem posat un paper de forn i una hòstia  de pastisseria de la mida de la massa

Para evitar que la massa s enganxi a les mans, mullar-se-les  amb una mica d’aigua de tant en tant

Una vega estesa la massa, distribuir el carbassat a sobre de forma uniforme

Estirar l altra part de la massa, a sobre d’ un plàstic o utensili  i quan tingui ídem mida que la base, col·locar-la a sobre i unir els bordes

Adornar amb fruites glacejades i pinyons (opcional) i al forn a 190 graus aprox. fins que estigui daurara

Deixa un comentari

Filed under Postres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s