Lluç amb pèsols

INGREDIENTS:

  • Rodanxes de lluç
  • Farina
  • Ceba
  • Tomàquet
  • Pèsols fins congelats
  • Llorer
  • Vi blanc (opcional)
  • Ametlles
  • All

PREPARACIÓ:

Si el lluç es congelat, descongelar ho prèviament. Salar +  enfarinar i fregir el peix. Deixar-ho apartat

Fregir la ceba i quan estigui a mig fer, afegir tomàquet + llorer. Quan tomàquet estigui quasi fet, afegir els pèsols congelats i un rajolí de vi blanc

Cobrir d aigua, afegir el peix i la picada per sobre i deixar reduir els líquids

Advertisement

Deixa un comentari

Filed under Tradicional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s