Olla Utielana de la mama

INGREDIENTS:

  • 1 os espinada
  • 1 tros de pernill salat
  • 1 tros de morro porc
  • 1 tros ullera porc
  • (si no trobes, cua, peu de porc…)
  • 1 llonganiza de la orza (embotits d Utiel-Las Cuevas)
  • Mongetes
  • Patates
  • Sal gruixuda

PREPARACIO:

Salar les carns amb sal gruixuda un parell d hores abans de cuinar

Netejar la sal extra de les carns i coure juntament amb la resta de ingredients durant 15′, a excepció de la patata

Obrir l olla i possar-la a foc lent, quan mongeta estigui quasi feta, afegir patates

Advertisement

Deixa un comentari

Filed under Tradicional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s