- AJOARRIERO / ATASCABURRAS
- ALBERGINIES FARCIDES DE TONYINA
- ALL I OLI sense ou
- ALMÍBAR
- AMANIDA DE COL (COLESLAW)
- ARRÒS AMB LLET
- Arròs de la iaia (Orza)
- ARROS AMB SEPIA
- BACALLA AMB PATATES
- BEIXAMEL / Salsa blanca
- BLEDES o ESPINACS amb cigrons
- Bollicaos amb Nutella (7 unitats)
- BROU D’AU I PERNIL o BROU BÀSIC
- CANELONS
- CANELONS AMB CEPS AL FOIE
- CANELONS DE PEIX I MARISC amb beixamel trufada
- CARN METXADA o pulled pork
- Carnquinyolis
- COBERTURA XOCOLATA
- COCA BRIOX DE SANT JOAN
- COCA DE LLARDONS AMB PASTA DE FULL
- COCA DE SANT JOAN FARCIDA DE CABELL D’ ANGEL
- COMPOTA A L’ANTIGA
- COMPOTA DE POMA
- CONCENTRAT BROU DE CARN (sustitut de les pastilles tipus avecren)
- CONCENTRAT DE BROU VEGETAL (sustitut de les pastilles tipus avecren)
- Condiments i Coccions
- COQUES DE VIDRE
- CREMA D’ ALBERGINIES (Mutabal Betinjan)
- CREMA FACIAL
- EMPANADES CRIOLLES
- ENSALADILLA RUSA
- ESPIGUES DE XOCOLATA o FORMATGE AMB FARINA INTEGRAL
- FABES AMB PERNIL
- FALAFEL
- FARCIT PER EMPANADA “Gallega” amb xoriço
- FARTONS
- FIDEUS AMB COSTELLA I GAMBES
- FLORS MANXEGUES
- GAZPACHO
- GAZPACHO GOURMET amb fruits secs
- GELAT DE DOLÇ DE LLET
- GELAT DE FRUITES
- GELAT DE GALETES OREO
- GELAT DE IOGURT BLANC
- GELAT DE NUTELLA
- GELAT DE XOCOLATA NEGRA
- Hello world!
- HUMMUS
- Infusionar llet
- LACTONESA AMB SABOR
- LASANYA DE CARN – Boloñesa
- Lluç amb pèsols
- Magdalenes amb nata
- MAGDALENES DE PASTANAGA
- MANDONGUILLES de la meva sogra
- MARMITAKO
- MASSA PIZZA
- MASSA QUEBRADA
- Melmelada Nectarines
- MONGETA TENDRA AMB PATATES
- MONGETES ESTOFADES
- MUSELINA D’ALLS
- Olla Utielana de la mama
- ORXATA DE XUFA
- PA DE MOTLLE
- PA DE PESSIC AMB XOCOLATA I AVELLANES o NOUS
- PA DE PESSIC de iogurt
- PA DE PESSIC esponjós
- PA DE PESSIC PER A PASTISSOS
- PA en barra – BAGUETTES
- PA SENSE PASTAR
- PANELLETS DE PINYONS
- PASTA AMB VERDURES
- POLLASTRE A LA CERVESA
- POLLASTRE A LA CHILINDRÓN
- POLLASTRE A LES HERBES
- POLLASTRE AL CURRY, amb poma i llet de coco
- POLLASTRE AMB AMETLLES
- PORRUSALDA
- PURÉ DE PATATES
- PURE DE CARBASSO
- SALMOREJO
- SALSA PIQUILLOS
- SAMFAINA
- SEPIA AMB PATATES
- SOPA D’ALL i CASTELLANA
- SUC DE LLIMONA
- SUCRE INVERTIT
- TARTA 3 XOCOLATES
- TARTA DE FRUITS SECS
- TARTA SANTIAGO
- Temps cocció LEKUE
- TRINXAT DE LA CERDANYA
- Trucs Thermomix
- TURRO DE XIXONA
- TURRO DE XOCOLATA I AVELLANES