MUSELINA D’ALLS

INGREDIENTS:
– 300 g d’oli de gira-sol
– 1 ou
– 1 o 2 grans d’all
– Suc de llimona (unes gotes)
– Un pessic de sal

PREPARACIÓ:
(Pesar l’oli i reservar en una gerra)
Posem els alls, i: 7 seg/vel 5. Baixem els trossos de la paret del got i afegim la resta d’ingredients menys l’oli, i: 10 seg/ vel 4.
Col.locar el cubilet amb un pes a sobre, pot ser una llimona o qualsevol cosa semblant que pesi una mica, i: vel 4 i anem tirant l’oli a sobre la tapa, perquè vagi entrant en el got lentament.
Pel soroll de la màquina ja sabrem que està al punt, aixequem amb molta cura el cubilet per veure que hem aconseguit la textura desitjada.
Muntar el plat de bacallà o lluç, afegir una cullerada generosa de muselina i enfornar (només gratinar). Ho podem fer en cassoletes individuals o en una safata gran.

IMG_0899-0.JPG

1 comentari

Filed under Thermomix

1 responses to “MUSELINA D’ALLS

Deixa un comentari