INGREDIENTS:
(per a 1 pastilla)
300 gr d’ametlles torrades sense pell (preferiblement varietat Marcona)
250 gr de sucre
la pell d’una llimona sense gens de part blanca
1 culleradeta de canyella en pols
2 capsetes per donar-li forma
250 gr de sucre
la pell d’una llimona sense gens de part blanca
1 culleradeta de canyella en pols
2 capsetes per donar-li forma
(comprades a www.planellesdonat.com x 2€ aprox.)
2 folis blancs per folrar les capsetes
2 folis blancs per folrar les capsetes
PREPARACIÓ:
Posem el sucre i: 30 segons, 5-7-10
Afegim la pell de la llimona i 30 segons, 5-7-10
Incorporem les les ametlles torrades, la canyella en pols i: 15 segons, velocitat 6.
Baixar tots els ingredients de les parets i: velocitat 6 sense programar el temps. Quan l’ametlla comença a deixar anar l’oli (té de quedar com una sorra humida) parem la màquina i encapsem, fent pressió amb el cubilet i el deixem reposar mínim 4 dies