POLLASTRE A LA CERVESA

pollastre cerveza

 

 

 

 

 

INGREDIENTS

120 gr de ceba

2 dents d’all

130 gr de pebrot vermell

100 gr de tomaquet natural triturar

50 gr d’ oli

800 gr de pollastre tallat a troços i sense os, o 1 kg a troços petits

250 gr de cervesa

Sal i pebre al gust

Xampinyons o bolets = Opcional

PREPARACIO

Posar al got la ceba tallada a troços, els alls, el pebrot a troços, el tomaquet i l’oli, 5″ / Velocitat 5

Sofregir 7′ / Varoma / Velocitat 1  – 1/2

Col.locar la “mariposa” i afegir el pollastre, 3′ /100º / Velocitat cullera

Afegir la cervesa, la sal i el pebre i, 3c

Si vols afegir xampinyons, fer-ho 10′ abans que s’acabi el temps, o programar 20´/ 100º / Velocitat cullera i afegir els xampinyons i, 10′ / 100º / Velocitat cullera

Deixa un comentari

Filed under Thermomix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s