INGREDIENTS
250 gr de xufes (comprades a Para Mi BCN C/Diputacio 202. Entre Aribau/Muntaner)
150 gr de sucre
1 tros molt petit de canyella
1,5 L. d’aigua, IMPORTANT: que sigui ben freda
€= 1,61€ el llitre i mig d’orxata (Xufes 2,22€ paquet de 500gr +Sucre sucre Eco=2,72€ kg. )
PREPARACIÓ
Hidratar les xufes (24 hores abans), canviant l’aigua un parell de vegades
Posar en el got tots els ingredients a excepció de l’aigua i: 20 segons/Velocitat 7-10 progressivament
Afegir aigua fins que la barreja quedi coberta i: 30 segons/Velocitat 5-7-9 progressivament
Afegir la resta de l’aigua i: 20 segons/Velocitat 4
Colar amb un colador de tela o un drap de cotó i dipositar en una ampolla o gerra.
CONSELL: per evitar pósits de cafè jo agito l ‘ampolla sempre que obro la nevera